Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολυμπιακός: Παράταση στις ανανεώσεις

Ανοιχτό παραμένει το θέμα των τεσσάρων παικτών που είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για νέα συμβόλαια.

  • Real.gr
Ολυμπιακός: Παράταση στις ανανεώσεις
Ανοιχτό παραμένει το θέμα των τεσσάρων παικτών που είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για νέα συμβόλαια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το μπάσκετ και οι υποθέσεις των Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Μοδέστο θα κλείσουν τις επόμενες μέρες.

Για τον Μέλμπεργκ το κλίμα φαίνεται καλύτερο μετά τη συζήτηση που είχε στο εορταστικό δείπνο με τον πρόεδρο. Στη Σουηδία γράφουν ότι τελικά ο παίκτης θα τα βρει και θα μείνει, ενώ αυτή είναι και η διάθεση της διοίκησης.

Ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα θα μιλήσει την άλλη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό και είναι στο χέρι του παίκτη να δεχτεί τη μείωση και να μείνει. Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα αυξήσει κάπως την προσφορά και ίσως υπάρξει θετική έκβαση, κάτι που φάνταζε απίθανο προ ημερών.

Πιο κοντά απ' όλους σε συμφωνία είναι ο Μοδέστο καθώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, ενώ ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Πάντελιτς παρότι του προτάθηκαν τα μισά λεφτά, αλλά ο Σέρβος θέλει να μείνει.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Ζαραδούκας αναχωρεί την Τρίτη για το Μονακό όπου θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας σε ειδικό κέντρο προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ιβάν Μαρκάνο δήλωσε ότι θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ κι από κει θα φανεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, με σχεδόν βέβαιο ότι θα πάει στην Ρούμπιν Καζάν. Ο Ισπανός γλίτωσε μεγάλη ζημιά στους χιαστούς από τον πρόσφατο τραυματισμό του στο Ρέντη.

ΠΗΓΗ: 
www.pamesports.gr


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v