Α.Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 13 συνιστώσες

(VIDEO) Η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ελληνικός λαός, είπε στην ομιλία του από την Νίκαια ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Real.gr
Α.Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 13 συνιστώσες
«Από εδώ και στο εξής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μονάχα 12 συνιστώσες. Έχει 13. Έχει μία ακόμα συνιστώσα μία τεράστια συνιστώσα τον λαό που με την ψήφο του έδωσε την έγκριση να προχωρήσουμε και να δικαιώσουμε τους αγώνες του» είπε στην ομιλία του στην ανοικτή συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι έχει πλήρη συνείδηση την ευθύνη που βαραίνει το κόμμα τους και της κρίσιμης κατάστασης της χώρας.



«Πριν από λίγο στη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μας έθεσαν προ των ευθυνών μας. Μας είπαν ότι η οικονομία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έστειλε μάλιστα και ο πρωθυπουργός, ο κ. Παπαδήμος μία επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα. Και τους ρωτάμε ποιοι κυβερνούσαν δύο χρόνια τώρα για να φτάσουν την οικονομία και τις τράπεζες σε αυτή τη κατάσταση; Μήπως κυβερνούσε η Αριστερά;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμείς τις ευθύνες μας θα τις αναλάβουμε και η μεγαλύτερη ευθύνη που έχουμε απέναντι στον λαό και στον τόπο είναι να μην χάσει ο λαός την ελπίδα και την αισιοδοξία του. Η μεγαλύτερη ευθύνη που έχουμε είναι να μην φανούμε αναντίστοιχοι σε όλα όσα που λέγαμε προεκλογικά με αυτά που θα κάνουμε μετεκλογικά και δεν θα φανούμε αναντίστοιχοι» κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Τσίπρας: Εμείς δεν θα γίνουμε συνένοχοι

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v