Σάρας: «Μένω αν μείνει και ο Ζοτς»

Ένας – ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού αρχίζουν να εκφράζουν την επιθυμία να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

  • Real.gr
Σάρας: «Μένω αν μείνει και ο Ζοτς»
Ένας - ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού αρχίζουν να εκφράζουν την επιθυμία να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πρώτος απ' όλους ένας από τους πιο «πιστούς» του «Ζοτς» ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αρκεί να μείνει ο Ζέλικο στον πάγκο.

«Ίσως δύο χρόνια ακόμα να συνεχίσω ως παίκτης. Δεν είμαι σίγουρος εάν θέλω να γίνω προπονητής, μπορεί να γίνω. Σκέφτομαι ακόμα 100% ως παίκτης. Αυτή τη στιγμή είμαι στον Παναθηναϊκό και πραγματικά θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ εφόσον παραμείνει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να έχω έναν καλό προπονητή, με τον οποίο μπορούμε να συνεννοούμαστε. Θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται ο κόουτς για το μέλλον, αλλά η ζωή δεν είναι πάντα τέλεια».

Ερωτηθείς για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα του, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος για όλες τις επιλογές που έχω κάνει, με εξαίρεση τους Ιντιάνα Πέισερς, ήταν κακή επιλογή για εμένα. Θεωρούσα πως είχα κάνει καλή έρευνα πριν πάω, αλλά αποδείχθηκε λανθασμένη. Αναφορικά με την Ευρώπη, όλες οι επιλογές μου ήταν καλές. Αισθάνομαι πολύ τυχερός».

ΠΗΓΗ: 
www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v