«Έπεσε» ο Ότο

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας υποβιβάστηκε η Χέρτα Βερολίνου του Ότο Ρεχάγκελ.

  • Real.gr
«Έπεσε» ο Ότο
Σε έναν αγώνα ο οποίος διήρκησε 118 λεπτά η Χέρτα Βερολίνου του Ότο Ρεχάγκελ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στο Ντίσελντορφ με την Φορτούνα και σε συνδυασμό με την ήττα (2-1) στο Βερολίνο δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μπάιστερ όμως η Χέρτα ισοφάρισε στο 22' με τον Μπεν Χατίρα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο σκόρερ Μπεν Χατίρα αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Φορτούνα εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό της πλεονέκτημα και μόλις πέντε λεπτά μετά την αποβολη μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Γιοβάνοβιτς.

Η Χέρτα αντέδρασε εκ νέου και πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90' έφερε και πάλι το ματς στα ίσα με τον Ράφαελ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι οπαδοί της Φορτούνα επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα δύο φορές για να γιορτάσουν νωρίτερα την άνοδο της ομάδας του, κόβοντας κομμάτια από το χορτάρι και ανάβοντας καπνογόνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του ματς για αρκετά λεπτά.

Η αστυνομία επενέβη και παρατάχτηκε μπροστά στην κερκίδα, ο αγώνας συνεχίστηκε, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ υποβιβάστηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το εισιτήριο για τα «σαλόνια» της Μπουντεσλίγκα.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v