Δύσκολα στο ΝΒΑ ο Πρίντεζης

Η αγωνιστική άνοδος του Γιώργου Πρίντεζη τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έβαλε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού για τα καλά στην… επικαιρότητα των Νικς....

  • Real.gr
Δύσκολα στο ΝΒΑ ο Πρίντεζης
Η αγωνιστική άνοδος του Γιώργου Πρίντεζη τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έβαλε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού για τα καλά στην… επικαιρότητα των Νικς, που διατηρούν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Όμως η «New York Post» εκτιμά πως ο διεθνής φόργουορντ δύσκολα θα περάσει την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Οι Νικς πιστεύουν πως θα μπορούσε να είναι ένας καλός αναπληρωματικός στο ΝΒΑ, αλλά θα μπορούσαν να του προσφέρουν μόνο το μίνιμουμ συμβόλαιο για έναν ρούκι. Είναι δύσκολο να τον αποκτήσουν, καθώς παρότι μένει ελεύθερος, μπορεί να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, που είναι μία από τις ομάδες με τις πιο βαθιές τσέπες στην Ευρώπη.

Δεν μπορούν καν να τον φέρουν τον Ιούλιο στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας για να τον παρακολουθήσουν και να δουλέψουν μαζί του», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας και προσθέτει: «Ο Πρίντεζης είναι ένας κινητικός φόργουορντ, που μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να διεισδύσει και να σουτάρει, ενώ θα είναι στην εθνική ομάδα που θα διεκδικήσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική ομάδα θα παίξει στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας στις αρχές Ιουλίου και είναι από τα μεγάλα φαβορί για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πάντως το δημοσίευμα φιλοξενεί πολύ θετικά σχόλια από το ΝΒΑ για τον παίκτη του Ολυμπιακού. «Παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. Το ΝΒΑ ήταν πάντα στο μυαλό του, αλλά θα ήθελε ένα μακρόχρονο συμβόλαιο και δεν θα ερχόταν για έναν χρόνο», τόνισε ένα διοικητικό στέλεχος που διατήρησε την ανωνυμία του. «Θα μπορούσε να τα πάει καλά σαν αναπληρωματικό τεσσάρι. Συνήθιζε να παίζει πιο κοντά στο καλάθι, αλλά τώρα παίζει πιο μακριά», είπε ένας… ανώνυμος σκάουτερ.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v