«Ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές»

Αυτό ανέφερε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

  • Real.gr
«Ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές»
Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

«Αύριο ολοκληρώνουμε μία δύσκολη σεζόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε μαζί. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία γι’ αυτό θέλω να σας πω ότι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όποιος από εσάς πάει στην Πορτογαλία το τηλέφωνό μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παραμικρό από εμένα» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Σε ότι αφορά την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού όλα αναμένεται να κριθούν στη συνάντηση που πιθανότατα θα έχει την Δευτέρα με την διοικούσα επιτροπή.

Η 18μελής αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Βύντρα, Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζέκα, Καραγκούνη, Νίνη, Κλέιτον, Πετρόπουλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι, Μπιάρσμιρ και Μαυρία. Εκτός της αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Καπίνο, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Κατσουράνης.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v