Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυπελλούχος Σκωτίας η Χαρτς

(VIDEO) Η Χαρτς διέσυρε την Χιμπέρνιαν στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, με 5-1 και κατέκτησε τον 8ο τίτλο της στον θεσμό.

  • Real.gr
Κυπελλούχος Σκωτίας η Χαρτς
Η Χαρτς διέσυρε την Χιμπέρνιαν στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, με 5-1 και κατέκτησε τον 8ο τίτλο της στον θεσμό. Από την άλλη πλευρά, οι «Χιμπς» έχασαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το Κύπελλο, το οποίο αγνοούν από το πολύ μακρινό 1902.

Η ομάδα του Πάουλο Σέρτζιο, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπαρ και στο 27', ο παλιός μας γνώριμος από την θητεία του στον Παναθηναϊκό και την Λάρισα Ρούντολφ Σκάτσελ, έκανε το 2-0.



Η Χιμπέρνιαν ωστόσο κατάφερε και μείωσε στο 41' με τον Μακ Πέικ. Τα όνειρα όμως της Χιμπέρνιαν, τελείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αποβλήθηκε άδικα ο Κουτζάμπι στο 47' για τράβηγμα στον Σούσο και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι υπέρ της Χαρτς.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκρέιντζερ ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα. Στην συνέχεια του ματς, ο ΜακΓκόουαν έκανε το 4-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα του τελικού, το διαμόρφωσε και πάλι ο Σκάτσελ, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Αυτό ήταν το 8ο Κύπελλο της Χαρτς και το πρώτο μετά το 2006 και πλέον έχει ένα περισσότερο από την Αμπερντίν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Μπράουν, Ντόχερτι, Χάνλον, Κλάρος( 46’ Σπράουλ), Ο’Κόνορ (54’ Ντόιλ), Σοάρες (75’ Φράνκομπ), ΜακΠέικ, Στίβενσον, Κουτζάμπι, Όσμπουρν, Γκρίφιθς.

ΧΑΡΤΣ: ΜακΝτόναλντ, ΜακΓκόουαν, Γουέμπστερ, Ζαλιούκας, Γκράινγκερ, Σούσο (76’ Μπίτι), Μπαρ, Μπλακ (87’ Ρόμπινσον), Ντράιβερ (84’ Μεχντί), Σκάτσελ, Έλιοτ.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v