Σε Παρίσι και Βερολίνο ο Τσίπρας

Θα έχει διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής Αριστεράς...

  • Real.gr
Σε Παρίσι και Βερολίνο ο Τσίπρας
Στο Παρίσι και το Βερολίνο θα βρεθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - EKM και Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να έχει διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής Αριστεράς, αλλά και με θεσμικούς παράγοντες των δύο χωρών.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Γιάννη Δραγασάκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Γιώργο Σταθάκη, τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής της ΠΓ του ΣΥΝ, Γιάννη Μηλιό και τον υπεύθυνο του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΝ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γιάννη Μπουρνού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, στην οποία θα επίσης θα μιλήσει επίσης ο Πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιέρ Λόρεν, καθώς και ο Ζαν Λουκ Μελανσόν, Ευρωβουλευτής και Συμπρόεδρος του Κόμματος της Αριστεράς.

Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει σε συνέντευξη Τύπου με τον Συμπρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς Κλάους Ερνστ και τον Πρόεδρο της ΚΟ της γερμανικής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v