«Πτήση» Champions League

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ και μαζί το... 

  • Real.gr
«Πτήση» Champions League
Με τον συνήθη ύποπτο των πλέι οφ Χοσέ Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ και το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κατέληξε στον γνωστό νικητή των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη από την ΑΕΚ, η οποία παρότι δεν της έφτανε η ισοπαλία για την πρώτη θέση των πλέι οφ, φάνηκε να βολεύεται με το αποτέλεσμα (θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση, το καλό εισιτήριο). Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δημιούργησαν φάσεις. Ο ρυθμός του «τριφυλλιού» φρέναρε απότομα, καθώς έδειχνε να μένει από δυνάμεις. Η ΑΕΚ ισορρόπησε και φάνηκε να φέρνει το ματς στα μέτρα της.

Όμως ο τραυματισμός του Μανωλά αποδιοργάνωσε την Ένωση, κάτι που πλήρωσε στο 62' όταν ο Κουίνσι σε μία από τις γνωστές κούρσες του έδωσε έτοιμο γκολ στον Τοτσέ. Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» κράτησαν με ευκολία το σκορ.

Το παιχνίδι βέβαια είχε και αποχαιρετισμούς. Αποθέωση για τον Σωτήρη Νίνη, θερμό χειροκρότημα για τον Νίκο Λυμπερόπουλο και πολλά συνθήματα υπέρ του Ζεσουάλδο Φερέιρα.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v