«Πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση»

«Εμείς είχαμε πει ότι η χώρα χρειάζεται συνεργασίες», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την συστράτευση με τον Αντώνη Σαμαρά.

  • Real.gr
«Πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση»
«Πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση και για τον κ. Σαμαρά και για εμάς» χαρακτήρισε την συστράτευση του κόμματός της με τη Νέα Δημοκρατία η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, τόνισε ότι «εμείς είχαμε πει ότι η χώρα χρειάζεται συνεργασίες. Είχα πει ότι οι φιλοευρωπαϊκές συνεργασίες είναι απαραίτητες. Το ερώτημα για τις επόμενες εκλογές είναι τι συνεργασίες απαιτούνται για να δώσουμε μια κυβερνητική προοπτική».

Σχετικά με το εάν θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ. στο ψηφοδέλτιο της Επικρατέιας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε πως δεν το γνωρίζει και πρόσθεσε πως «το τελευταίο που κουβεντιάσαμε είναι αυτό».

Σε ερώτηση για το τι μεσολάβησε από τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ότι σε περίπτωση που η Δημοκρατική Συμμαχία δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή, είπε: «Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Αποφάσισα ότι πρέπει να δοθεί αυτή η μάχη», τονίζοντας ότι διαφορετικά θα ένιωθε ρίψασπις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v