Κλιμακώνει η ΝΔ την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ

(VIDEO) «Βαβέλ» χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ΝΔ. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσχωρήσεις αλλά και οι γκρίνιες στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

  • Real.gr
Κλιμακώνει η ΝΔ την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Δριμύ κατηγορώ της ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Τον χαρακτηρίζει «Βαβέλ» καθώς στελέχη τους διαφοροποιούνται διαρκώς στις επίσημες τοποθετήσεις τους. Ο Α. Τσίπρας σε συνέντευξη στο Βρετανικό κανάλι «channel 4» παρομοίασε την κρίση που περνάει η χώρα με τον «ψυχρό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. 

Ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Μπαλάφας στην εκπομπή «επί του Πιεστηρίου» στο Contra channel τόνισε πως θα περικοπούν οι αμυντικές δαπάνες ρισκάροντας ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία



Συνεχίζονται οι προσχωρήσεις


Τέσσερα στελέχη από το ΛΑΟΣ και ένα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχώρησαν στην ΝΔ. Πρόκειται για την Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος, τον Παναγιώτης Αβραμόπουλος υποψήφιο βουλευτή Ηλείας, τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Ρούσσο υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθηνών .

Επίσης ο Γιώργος Κυριακίδης υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» εντάχθηκε στην ΝΔ. «Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση».

Γκρίνιες για τις «γαλάζιες» λίστες

Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα ανακοινωθούν οι λίστες με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα οποία θα έχουν προστεθεί στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ίσως του ΛΑΟΣ.

Ο Κ. Τζαβάρας άφησε αιχμές για την ένταξη του Γ. Κοντογιάννη στην δεύτερη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού Ηλείας. «Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στην Ηλεία. Κι οι αντιδράσεις αυτές προέρχονται όχι μόνο από την κ. Αυγερινοπούλου, αλλά προέρχονται κι από άλλες πλευρές και κυρίως υπάρχει ένα κλίμα που λέει ότι μια έδρα την οποία ο λαός την εμπιστεύτηκε σε έναν βουλευτή με την ψήφο, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την αφαιρεί με μια απόφαση. Θεωρώ ότι η απόφαση του κόμματος θα είναι δίκαιη και πρέπει να είναι δίκαιη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v