Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιοδεία του Φρ.Φράγκου στον Έβρο

Η πατρίδα μας δεν νομίζω ότι ποτέ εκάμφθη, είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Έβρο.

  • Real.gr
Περιοδεία του Φρ.Φράγκου στον Έβρο
«Είμαστε εδώ στην ακριτική περιοχή του Έβρου, όχι μόνο για να παριστάμεθα, αλλά για να αποτελούμε τη σιωπηλή ισχυρή δύναμη που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει σκέψεις και να αμφισβητήσει πάνω από όλα την εθνική μας κυριαρχία».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε μονάδες του Δ' ΣΣ, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» στην Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος. Ο κ. Φράγκος πρόσθεσε ότι είναι «υπηρεσιακός υπουργός, για ορισμένο χρόνο», αλλά υπογράμμισε ότι «η πατρίδα μας δεν νομίζω ότι ποτέ εκάμφθη».

Αναφερόμενος στο έργο του ελληνικού στρατού στον Έβρο, ο ΥΕΘΑ τόνισε ότι ο στρατός απολαμβάνει την αγάπη και την εκτίμηση των κατοίκων του Έβρου, όπου υπάρχουν σχέσεις «αγαστής συνεργασίας» για αυτό και «όπου μπορούμε να προσφέρουμε ή να παράγουμε αναπτυξιακό έργο το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και όλη μας την ψυχή».

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την τάφρο του Έβρου, ο ΥΕΘΑ σημείωσε ότι δε θα ήθελε να αναφερθεί σχετικά, επειδή αφορά «επιχειρησιακό έργο».

Ο κ. Φράγκος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Κ. Ζιαζιά, απένειμε ξίφη σε αξιωματικούς σε ειδική τελετή, στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» και συνέχισε την περιοδεία του στην περιοχή ευθύνης της 16ης Μεραρχίας στο Διδυμότειχο, όπου επισκέπτεται φυλάκια και μονάδες του στρατού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v