Ο Μπλάτερ δεν θέλει τη διαδικασία των πέναλτι

Ο «ισχυρός» άνδρας της FIFA εισηγήθηκε να βρεθεί μια λύση ώστε να μην κρίνονται στα πέναλτι παιχνίδια που λήγουν ισόπαλα στην κανονική τους διάρκεια.

  • Real.gr
Ο Μπλάτερ δεν θέλει τη διαδικασία των πέναλτι
Μία καινοτόμο πρόταση επιχείρησε να καταθέσει, την Παρασκευή (25/55), ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, στο μίτινγκ που είχε με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο «ισχυρός» άντρας συγκέντρωσε τα μέλη του Κογκρέσου της FIFA, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, προκειμένου να βρεθεί μια λύση ώστε να μην κρίνονται στα πέναλτι παιχνίδια που λήγουν ισόπαλα στην κανονική τους διάρκεια. Προφανώς, το έναυσμα για να ξεκινήσουν τέτοιου είδους συζητήσεις το έδωσε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, που έγινε πριν λίγες ημέρες, και το αποτέλεσμα του οποίου έκριναν τα πέναλτι.

«Το ποδόσφαιρο είναι μια τραγωδία, όταν οδηγείσαι στα πέναλτι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Όταν πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, το ποδόσφαιρο χάνει την ουσία του», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της FIFA και συνέχισε λέγοντας: «Ίσως ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, με την ομάδα "Football 2014", μπορεί να μας δείξει μια λύση, ίσως όχι σήμερα, αλλά στο μέλλον».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v