«Ψεύτης» ο Σαμαράς – «Μπαμπούλας» ο Τσίπρας

(VIDEO) «Η Ευρώπη δεν έχει την δύναμη να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ» είπε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στις νομαρχιακές επιτροπές του ΛΑΟΣ

  • Real.gr
«Ψεύτης» ο Σαμαράς – «Μπαμπούλας» ο Τσίπρας
«Η Ευρώπη δεν έχει την δύναμη να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ» είπε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στις νομαρχιακές επιτροπές του ΛΑΟΣ
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο της ΝΔ ότι ψεύδεται όταν λέει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ. «Είναι εκβιασμοί της κας. Μέρκελ. Και ενώ αυτά τα έλεγα και επέμενα, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έλεγαν να μην προκαλούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Καρατζαφέρης.

Επίσης επιτέθηκε στον Α. Σαμαρά για την διχαστική - όπως την χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ - τακτική που ακολουθεί απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. «Και τι επιχειρεί ο κ. Σαμαράς; Να αναδείξει ως “μπαμπούλα” τον κ. Τσίπρα; Εάν πράγματι ο κ. Τσίπρας είναι αυτά που καταμαρτυρά ο κ. Σαμαράς, τότε γιατί πριν από 15 ημέρες τον πρότεινε για πρωθυπουργό της χώρας, δια ψήφου ανοχής ή εμπιστοσύνης από τη ΝΔ;»

Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε αιχμές εναντίον των στελεχών που αποχώρησαν από το κόμμα του.

«Το μήνυμά μας είναι : “Όχι πλέον διχαστικά διλήμματα. Όχι σε νέο διχασμό”. Πρώτα η πατρίδα και μετά όλα τα άλλα. Εμείς το πιστέψαμε. Το κάναμε δράση. Το κάναμε πράξη και βεβαίως ο κόσμος είπε: «Κοιτάξατε πολύ την Ελλάδα. Και δεν κοιτάξατε τους Έλληνες». Ζητάμε συγγνώμη. Πίστευα λάθος. Πίστευα ότι πρώτα κοιτάζεις το σπίτι και μετά αυτούς που μένουν μέσα. Εάν έπεφτε το σπίτι, θα ήμαστε όλοι μας πολύ χειρότερα. Στηρίξαμε την Ελλάδα σε κομβικά σημεία και θα το ξανακάνουμε».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v