Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άγγελος, Γ.Χ. και Δώνης, υποψήφιοι για τον ΠΑΟΚ

Ο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν. Ο Ζήσης Βρύζας το σκέφθηκε πολύ και κατέληξε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση προσμετρώντας όλες τις παραμέτρους.

  • Real.gr
Άγγελος, Γ.Χ. και Δώνης, υποψήφιοι για τον ΠΑΟΚ
Ο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν. Ο Ζήσης Βρύζας το σκέφθηκε πολύ και κατέληξε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση προσμετρώντας όλες τις παραμέτρους. Ο Ρουμάνος μπορεί να μείωσε τις απαιτήσεις του στο συμβόλαιο που είχε σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ, ομως απο ότι φαίνεται, άλλα πράγματα μέτρησαν στη τελική απόφαση της διοίκησης του Δικεφάλου.

Το βράδυ της Παρασκευής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που εξέφραζαν την γνώμη τους και εμφανίζονταν δυσαρεστημένοι με τη απόφαση της διοίκησης. Ακούστηκαν πολύ έντονα τα ονόματα των Γιώργου Γεωργιάδη και Γιώργου Δώνη ως πρώτες επιλογές για τη τεχνική ηγεσία. Και με τους δύο, έχει μιλήσει ο Βρύζσς. Και προφανώς θα μιλήσει το Σαββατοκύριακο ξανά.

Υπάρχει και ένα τρίτο όνομα που είναι ηχηρό. Και δελεάζει. Γιατί πολύ απλά πρόκειται για ένα προπονητή με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει τον τελευταίο τίτλο της σύγχρονης ιστορίας του. Το 2003 όταν ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στον τελικό της Τούμπας επικρατώντας του Άρη με σκόρ 1-0. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, είναι ο ένας από τους τρεις βασικούς υποψήφιους, για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πέτυχε το ακατόρθωτο. Ο ΠΑΣ ήταν στο χείλος του γκρεμού και κατάφερε να τον διατηρήσει στη Σούπερ Λίγκα με ολική ανατροπή.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη, είναι οι δύο επικρατέστεροι. Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή, όμως ηδη εχει συζητήσει με τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο και "γέρνει" προς Παιανία μεριά. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα.

Η ουσία είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει άμεσα. Θα επιλέξει τον Άγγελο Αναστασιάδη που αποτελεί μια ισχυρή επιλογή απο μόνη της ; Θα καταλήξει στον Γιώργο Γεωργιάδη τον οποίο τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τον εμπιστεύεται, αλλά φοβάται το ρίσκο επειδή ο Γ.Χ. δεν έχει αναλάβει τις τύχες μιας επαγγελματικής ομάδας ; Ή θα εντείνει τις προσπάθειές του για να πείσει τον Γιώργο Δώνη να έρθει στη Τούμπα ; Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καλείται να πάρει τη κατάλληλη απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να καθυστερήσει αυτή τη απόφαση. Θα τη λάβει άμεσα.

Αναμφίβολα όμως, στο άκουσμα της είδησης πως ο ΠΑΟΚ συζητά με τους τρεις προπονητές, ο Αναστασιάδης έχει ένα πολύ ισχυρό ρεύμα. Οι προπονητικές του ικανότητες είναι δεδομένες ενώ και ο ίδιος δεν θα το συζητήσει ούτε για ένα λεπτό, όταν του πει ο Βρύζας να έρθει στη Τούμπα. Όλες οι εξελίξεις, στο θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ θα "τρέξουν" μέχρι τη Τετάρτη. Ίσως και νωρίτερα.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v