Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρίγκιπας και με τη βούλα για Παναθηναϊκό

«Πράσινο φως» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα να προχωρήσει τις κινήσεις του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Παναθηναϊκού άναψε η ΕΑΑ.

  • Real.gr
Πρίγκιπας και με τη βούλα για Παναθηναϊκό
Σε σύντομο χρόνο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού «άναψε πράσινο φως» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα Φεϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ να προχωρήσει τις κινήσεις του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η συνεδρίαση για την εξέταση του φάκελο του πρίγκιπα διήρκησε λιγότερο από μία ώρα με τη δικηγόρο του Σαουδάραβα, Κασσιανή Μιχοπούλου να παρευρίσκεται εντός της αίθουσας.

Καθοριστικά έγγραφα αποδείχθηκαν το ποινικό μητρώο, η επίσημη βεβαίωση από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας και το πιστοποιητικό από την PostBank που βεβαιώνει ότι ο πρίγκιπας μπορεί να διαθέσει 55 εκατ. ευρώ σε βάθος διετίας.

Το βέβαιο είναι ότι τώρα περιπλέκεται κατά πολύ η υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό, καθώς ο μπιν Αμπντουλαζίζ χρειάζεται πια να καταθέσει τα 15 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς για να ολοκληρωθεί το deal με τον Βαρδινογιάννη. Και εκεί ένα ξεκάθαρο ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Θα υπάρξει συνεργασία ή θα κάνει στην άκρη για να προχωρήσει ο Σαουδάραβας;


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v