Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απαντά ο Ιμπαγάσα...

Στη συνάντηση που έχει προγραμματίσει ο Ολυμπιακός με τον εκπρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα θα πληροφορηθεί την απάντηση στην πρόταση για νέο συμβόλαιο.

  • Real.gr
Απαντά ο Ιμπαγάσα...
Στη συνάντηση που έχει προγραμματίσει ο Ολυμπιακός με τον εκπρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα θα πληροφορηθεί την απάντηση στην πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Οι ερυθρόλευκοι, εκτιμώντας την προσφορά και την προσωπικότητα του Αργεντίνου, έχουν κάνει πρόταση για έναν ακόμη χρόνο στον Κάνιο, με μειωμένες μεν αποδοχές αλλά με ένα ποσό (περίπου 600 χιλιάδες ευρώ) που είναι απίθανο να βρει ο παίκτης σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Ιμπαγάσα θα ήθελε κάτι παραπάνω σε πάγιες αποδοχές, αλλά ξέρει ότι μπορεί να το βρει με τα μπόνους που δίνει ο Ολυμπιακός για την επίτευξη στόχων.

Ο Αλεχάντρο Καμάνιο που εκπροσωπεί τον Ιμπαγάσα αναμένεται να απαντήσει θετικά, εκτός αν φέρει τελικά στον παίκτη πρόταση από το Κατάρ και ο ίδιος ο Ιμπαγάσα θελήσει να την αποδεχτεί. Κάτι που δεν μοιάζει πιθανό, αφού ο έμπειρος μέσος περιμένει έως τώρα τον Ολυμπιακό και δεν έχει κάνει κάποια άλλη κίνηση.

Ο Καμάνιο εκπροσωπεί και τον Κούπερ, αλλά όπως από χτες σας ενημερώσαμε, ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να προχωρήσει με τον Αργεντίνο τεχνικό και αν πάει σε λύση γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας για τον πάγκο, θα επιλέξει τον Μπόλονι.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Μόνχε στην Ορντουσπορ, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιαννιώτα από τον Άρη. Πολύ πιθανή είναι πια η απόκτηση και του Κώστα Μανωλά που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ, ανεξαρτήτως αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα ο Ολοφ Μέλμπεργκ που καθυστερεί ακόμα την απάντησή του.

Ο Ολυμπιακός προχωράει και τη μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο, παρότι η εμπλοκή της Μπενφίκα δημιουργεί εμπόδια. Ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή και με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Κρίστιαν Τσάβες.

Βρέντζος και Κοβάσεβιτς ήταν στην Ιταλία για επαφές συνεργασίας με Μίλαν και Ουντινέζε. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει από την Ουντινέζε το νεαρό Έλληνα γκολκίπερ Γιαννακόπουλο και να τον χρησιμοποιεί στην ομάδα νέων που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ (Next Gen).

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v