Περιμένει το Euro ο Μέλμπεργκ, «ανοιχτό» για Ορμπάιθ

Ο Ολοφ Μέλμπεργκ θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του για το νέο συμβόλαιο με τις εμφανίσεις του στο Euro.

  • Real.gr
Περιμένει το Euro ο Μέλμπεργκ, «ανοιχτό» για Ορμπάιθ
Ο Ολοφ Μέλμπεργκ θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του για το νέο συμβόλαιο με τις εμφανίσεις του στο Euro. Ο Σουηδός αμυντικός δεν αποφασίζει να δώσει απάντηση στην πρόταση του Ολυμπιακού, είναι φανερό ότι περιμένει κάτι καλύτερο είτε από τον Ολυμπιακό είτε από άλλο σύλλογο (ειδικά από την Αγγλία) και θα προσπαθήσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας να προσελκύσει ενδιαφερόμενους που θα καλύπτουν το κασέ του.

Για τον Μέλμπεργκ υπήρξαν άκρως εγκωμιαστικά σχόλια στα αγγλικά ΜΜΕ, μέσω αφιερωμάτων για τη μεγάλη διοργάνωση. Και αναφέρουν ότι παραμένει αξιόπιστος και δυναμικός, όπως όταν έπαιζε επί σειρά ετών στην Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες οριστικής άρνησης του Μέλμπεργκ και εδώ και καιρό ψάχνεται για περιπτώσεις αμυντικών, έχοντας ήδη αποκτήσει Σιόβα και Ντιελνά, όντας κοντά στην απόφαση απόκτησης του Μανωλά και ενδεχομένως κι άλλου παίκτη από το εξωτερικό.Ανοιχτό για Ορμπάιθ

Η απόφαση της Αθλέτικ να συνεχίσει με τον Μπιέλσα έχει προκαλέσει σενάρια παραμονής του Πάμπλο Ορμπάιθ στον... Ολυμπιακό.

Ο Βάσκος μέσος αποχαιρέτησε με τη λήξη της σεζόν τους συμπαίκτες του (τους οποίους μάλιστα έχει προσκαλέσει σε διακοπές στην πατρίδα του!), με σκοπό να επιστρέψει στην Μπιλμπάο όπου ανήκει.

Η παραμονή του Μπιέλσα, όμως, τροποποιεί τα δεδομένα καθώς ο Ορμπάιθ δεν είναι στις επιλογές του Αργεντίνου για το ρόστερ και η Αθλέτικ ψάχνει και πάλι ομάδα για να δανείσει τον έμπειρο μέσο που έκανε έξοχη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι θα ήθελαν να διατηρήσουν για άλλη μια χρονιά τον Βάσκο και έχουν ξεκινήσει επιχείρηση επαναπροσέγγισης, με βασικό πρόβλημα την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Το θέμα, πάντως, δεν έχει κλείσει.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v