Σίριαλ με Ομπράντοβιτς!

Σε σίριαλ εξελίσσεται το ζήτημα της παραμονής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα (11/6).

  • Real.gr
Σίριαλ με Ομπράντοβιτς!
Σε σίριαλ εξελίσσεται το ζήτημα της παραμονής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα (11/6). Ο «Ζοτς» συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για περίπου δυόμιση ώρες, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες ένα από τα θέματα της διαφωνίας ήταν η πρόθεση της διοίκησης των «πρασίνων» να περικόψει το μπάτζετ για τους άμεσους συνεργάτες του «Ζοτς».

Όσον αφορά στο μπάτζετ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσδιορίζει το μίνιμουμ ποσό στα 12 εκατομμύρια ευρώ, με το ενδεχόμενο να ανέβει και σημαντικά, εάν προκύψει συμφωνία με ενδιαφερόμενη εταιρεία, που θέλει να επενδύσει στους «πράσινους». Ο «Ζοτς», όμως, ζητάει να οριστεί το μπάτζετ από την αρχή και ανεξάρτητα των συζητήσεων με ενδιαφερόμενους επενδυτές στα περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θεωρεί ότι το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ είναι ικανοποιητικό για τα δεδομένα, που επικρατούν στο ελληνικό μπάσκετ και την κοινωνία γενικότερα.

Ο Ομπράντοβιτς από σήμερα βρίσκεται στο Ντουμπάϊ για να διδάξει σε σεμινάριο, γι’ αυτό και η νέα συνάντηση ορίστηκε για την Δευτέρα (11/6).

Στο μεταξύ, δεν λένε να σωπάσουν οι «σειρήνες» από την Τουρκία. Η πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο προς τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την Αναντολού Εφές παραμένει σε ισχύ.Και είναι στο... χέρι του «Ζοτς» να την αποδεχθεί και να ανοίξει μια νέα... σελίδα στην καριέρα του, μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Η Εφές είναι διατεθειμένη να κάνει το παν για να φέρει στην Κωνσταντινούπολη τον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή με βάση τα αποτελέσματα, και στην προσπάθεια της έχει την υποστήριξη της αεροπορικής εταιρείας «Turkish Airlines», χορηγού της Ευρωλίγκας, που συνδράμει την τουρκική ομάδα.



ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v