Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Η. Κασιδιάρης χτύπησε τη Λ. Κανέλλη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών εξέδωσε εντολή σύλληψης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

  • Real.gr
Ο Η. Κασιδιάρης χτύπησε τη Λ. Κανέλλη - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.



Λίγο αργότερα, επικοινώνησε με το σταθμό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για «σύγχρονους ναζί». Εξήγησε ότι το περιστατικό αυτό αποκαλύπτει «το άθλιο και πραγματικό πρόσωπο αυτής της οργάνωσης» και τόνισε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα παραβρεθούμε ποτέ ξανά σε συζήτηση με μέλος της Χρυσής Αυγής».

Για πολιτική αλητεία έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Μάκης Μαϊλης, ο οποίος χαρακτήρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραμπούκους. 

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης είπε: «Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα» και μίλησε για «φασιστοειδή».

«Νεοναζί» χαρακτήρισε τα μέλη Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v