Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκάνδαλο: Η Κέητ φορούσε Φο!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Με Φο-μπιζού εμφανίστηκε στην δοξολογία του Ιωβηλαίου η Δούκισσα του Κέιμπριτζ !

  • Real.gr
Σκάνδαλο: Η Κέητ φορούσε Φο!
Να! Κάτι τέτοια κάνει η Δούκισσα και οι Βρετανοί την λατρεύουν. Η Κάθριν (όπως προσφωνείται πλέον επισήμως) δεν ξεχνάει ότι είναι η Κέητ και δεν διστάζει να είναι απλή ακόμα και στις πιο επίσημες περιπτώσεις.




Στην λαμπρή δοξολογία του Ιωβηλαίου προς τιμής των 60 χρόνων της Ελισάβετ στον θρόνο - και στη συνέχεια στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ - η Κέητ εμφανίστηκε υπέρκομψη μέσα στο κρεμ δαντελένιο φόρεμά της και για άλλη μια φορά απέδειξε ότι η καλαισθησία δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά γούστου.



Μάλιστα, από όλα τα αξεσουάρ της σικάτης εμφάνισης της πριγκιπικής συζύγου του Ουίλλιαμ - τσάντα, δαχτυλίδι, καπέλο, γόβες - αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν τα σκουλαρίκια της , διαμαντένια με μαργαριτάρια, που φώτιζαν ακόμα περισσότερο το πρόσωπο της!



Τα κλασικά μαργαριταρένια σκουλαρίκια της θα περίμενε κανείς να κοστίζουν μια περιουσία. Όμως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ διάλεξε να φορέσει φο μπιζού, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό!





Περιττό να αναφέρουμε ότι μόλις αποκαλύφθηκε η μάρκα των συγκεκριμένων σκουλαρικιών- αλλά και η προσιτή τιμή τους- αμέσως έγιναν ανάρπαστα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v