Πικέ: «Μ' αρέσει η πίεση του φαβορί»

Καθόλου άβολα δεν φαίνεται πως νιώθει ο Ζεράρ Πικέ με τον τίτλο του φαβορί.

  • Real.gr
Πικέ: «Μ αρέσει η πίεση του φαβορί»
Καθόλου άβολα δεν φαίνεται πως νιώθει ο Ζεράρ Πικέ με τον τίτλο του φαβορί. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, ενόψει του σημερινού μεγάλου αγώνα των «φούριας ρόχας» με την Ιταλία μίλησε για την απουσία του Κάρλες Πουγιόλ αλλά και για την εξήγηση που δίνει στο γιατί η Ισπανία θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του EURO.

«Ο Πουγιόλ είναι σαν αδελφός μου κι έχουμε μοιραστεί τέσσερα χρόνια μαζί στην Μπαρτσελόνα και την εθνική. Πραγματικά θα μου λείψει και είναι κρίμα που δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μας. Όμως, ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας κορυφαίος αμυντικός. Πολλοί λένε ότι δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλον όμως αυτό δεν αλήθεια. Όλοι εδώ είμαστε ενωμένοι με τον ίδιο σκοπό να κατακτήσουμε και πάλι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μ’ αρέσει που μας αποκαλούν φαβορί και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Αποδεικνύει ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι έχουμε ομάδα η οποία μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Μ’ αρέσει η έξτρα πίεση. Όλοι θα μας βλέπουν ως εχθρούς. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας και εφαρμόσουμε τη φιλοσοφία μας τότε μπορούμε και θα κατακτήσουμε το τουρνουά».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v