Κλείνει Μανωλά, δίαυλος με Μέλμπεργκ

Δυναμικές αντιδράσεις του Ολυμπιακού σε όλα τα μέτωπα μετά την άσχημη εξέλιξη με τον Αβραάμ.

  • Real.gr
Κλείνει Μανωλά, δίαυλος με Μέλμπεργκ
Δυναμικές αντιδράσεις του Ολυμπιακού σε όλα τα μέτωπα μετά την άσχημη εξέλιξη με τον Αβραάμ.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την ΕΠΟ για το θέμα του τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου και ταυτόχρονα εντείνει τις προσπάθειές του προκειμένου να διατηρήσει πανίσχυρη αμυντική γραμμή για τη νέα περίοδο, μέχρι να επιστρέψει υγιής ο διεθνής αμυντικός.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την επιθετική στάση έναντι της Ομοσπονδίας και του Σοφοκλή Πιλάβιου, με την χτεσινοβραδινή ανακοίνωση στην οποία ζητούν άμεση αντικατάσταση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής και προειδοποιούν ότι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο θα αποσύρουν μετά το Euro τους παίκτες τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκειμένου να τους προστατεύσουν.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει από το βράδυ της Παρασκευής οργή για το συμβάν και τα όσα ακολούθησαν την ατυχία του Αβραάμ στο γήπεδο. Και θεωρούν ότι παρά τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής, ο παίκτης τους θα μπορούσε να είχε πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά επειδή χρησιμοποιήθηκε για μεγάλο διάστημα μετά τον τραυματισμό του. Ενώ λόγω της επιστροφής του στο γήπεδο για πάνω από ένα τέταρτο, είναι πιθανό να χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο διάστημα για να μπορέσει να αποθεραπευτεί («θα γυρνούσε σε 3 μήνες, τώρα θέλει το λιγότερο 6»).

Στο θέμα της αμυντικής ενίσχυσης, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, με τις υπογραφές να μπαίνουν ίσως και σήμερα σε τετραετές πιθανότατα συμβόλαιο και τις ανακοινώσεις να γίνονται αργότερα, προς το τέλος του μήνα.

Για τον Μέλμπεργκ υπάρχουν πληροφορίες για νέες επαφές, με πρωτοβουλία και από την πλευρά του Σουηδού που είναι επίσης σοκαρισμένος από τον τραυματισμό του Αβραάμ και λέγεται ότι βλέπει πια διαφορετικά το δικό του θέμα. Υπάρχει ξανά αισιοδοξία παραμονής του έμπειρου παίκτη.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει πια πολύ σοβαρά περιπτώσεις ξένων στόπερ σε περίπτωση που δεν μείνει ο Μέλμπεργκ. Στην Πορτογαλία αναφέρουν ξανά επαφές για τον Βραζιλιάνο Άντερσον Πόλγκα που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτιγκ Λισαβώνας, ενώ υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις και για άλλους παίκτες όπως ο Ισπανός Κουέγιαρ (ελεύθερος από την Άστον Βίλα), ο Σέρβος Τόσιτς, ο Σενεγαλέζος Μπα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα και θα μιλήσει αμέσως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για όλο το σχεδιασμό. Θα δούμε αν θα ζητήσει κάποιον παίκτη πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ή αν θα πάει με το υπάρχον ρόστερ και τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει και εν συνεχεία θα αποφασίσει για ενδεχόμενη ενίσχυση.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά της επικαιρότητας:

- Στην Τουρκία γράφουν ότι και η Φενέρ ενδιαφέρεται για τον Μιραλάς.

- Η Καϊζερσλάουτερν ζητάει 2 εκ. ευρώ για τον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός το προσπαθεί αλλά με τέτοια ποσά δεν γίνεται.

- Παραμένει υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα, ενώ προτάθηκε και ο Σέρβος χαφ Λιάγιτς που είχε κάνει πανάκριβη μεταγραφή στην Φιορεντίνα προ τριετίας, μόλις στα 18 του.

- Ο Κατάι πάει δανεικός στην Παρτιζάν Βελιγραδίου,ενώ στην Βραζιλία υπάρχουν σενάρια για νέα επιστροφή Ντιόγκο σε ομάδα της χώρας.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v