Το «γάντι» Βενιζέλου σήκωσε ο Ραγκούσης

(VIDEO) Μία ημέρα μετά τις εσωκομματικές βολές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Ραγκούσης με παρέμβαση του τονίζει ότι «προέχει ριζική ανανέωση από την κορυφή μέχρι τη βάση».

  • Real.gr
Το «γάντι» Βενιζέλου σήκωσε ο Ραγκούσης
Μία ημέρα μετά τις εσωκομματικές βολές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Ραγκούσης με παρέμβαση του τονίζει:
 
«Μετά τις εκλογές θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για την επαναθεμελίωση της δημοκρατικής παράταξης μέσα από τη ριζική της ανανέωση και την ουσιαστική αλλαγή υποδείγματος από την κορυφή μέχρι τη βάση. Νηφάλια και ψύχραιμα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν, ξεκινώντας από το ερώτημα-αφετηρία: Πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ που αναγκάστηκε να υιοθετήσει άκρως αντιδημοφιλή μέτρα το Μάιο του 2010 κατάφερε να πετύχει μια καθολική νίκη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ παρέμενε σύμφωνα με όλες τις έρευνες κοινής γνώμης κυρίαρχη πολιτική δύναμη μέχρι τον Ιούλιο του 2011;».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Ραγκούση

Ο πρώην υπουργός απάντησε στα όσα είχε πει χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν ρωτήθηκε για το ποιο θα είναι το ψυχολογικό όριο για το κόμμα του στα ποσοστά που θα λάβει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. «Είναι γελοίο να λέει τώρα κάποιος ότι «είμαι και εγώ εδώ». Υπάρχουν κάποιοι και καλό είναι να μην επιμένουν γιατί κάνουν κακό. Έχουν πληγώσει ηθικά και πολιτικά την παράταξη. Εγώ την εντολή που πήρα από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές θα την τιμήσω» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v