Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπανούλης: «Είμαστε παρέα»

«Ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι εφικτός», τόνισε ο Λαρισαίος γκαρντ της «επίσημης αγαπημένης».

  • Real.gr
Σπανούλης: «Είμαστε παρέα»
«Είμαστε μια παρέα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για την Εθνική πριν την πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ εν όψει του Προολυμπιακό Τουρνουά (2-8/7, Καράκας).

«Ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι εφικτός», τόνισε ο Λαρισαίος γκαρντ της «επίσημης αγαπημένης». «Έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες, που λείπουν (σ.σ. από την σημερινή «πρώτη» απουσίασαν οι Φώτσης, Μπουρούσης, Ζήσης, που αγωνίζονται στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος και ο Καλάθης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τις ΗΠΑ εντός των επόμενων ημερών). Σιγά, σιγά θα ενσωματωθούν όλοι. Είναι η ύψιστη στιγμή για όλους η συμμετοχή μας με την φανέλα με το εθνόσημο».Για την επιστροφή του στην Εθνική, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Σπανούλης σχολίασε ότι: «Έλειψα για ένα χρόνο, λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πάντα είμαι στην υπηρεσία της ομάδας».

«Είμαι πολύ περήφανος και όσο αντέχουν τα πόδια μου θα βοηθάω την ομάδα», επισήμανε ο 30χρόνος γκαρντ.Ο Σπανούλης, επίσης, υπογράμμισε ότι: «Έχουμε γιορτάσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε τσιπ. Άλλο η ομάδα μας, άλλο η Εθνική. Εμείς φέτος ήμασταν πιο έτοιμοι ως Ολυμπιακός. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά του Παναθηναϊκού, δεν ήθελαν να πάρουν το πρωτάθλημα ή δεν έπαιξαν καλά ή δεν είχαν αυτοπεποίθηση. Το θέμα δεν είναι ποιός παίζει καλά, αλλά να νικάει το σύνολο. Καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τον ρόλο και τον στόχο της ομάδας. Η Εθνική ομάδα δεν έχει χρώμα. Όλοι είμαστε περήφανοι γι' αυτή, είμαστε μια παρέα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, δεν ξεκινάμε όλοι μαζί, δεν ξεκουραστήκαμε όσο θέλαμε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να αλλάξουμε τσιπ στο μυαλό μας. Να αφήσουμε πίσω την χρονιά και να συγκεντρωθούμε στην ομάδα.Οι εννέα μήνες που πέρασαν ήταν κοπιαστικοί, οι 7-8 ημέρες ξεκούρασης, που είχαμε μπροστά μας σίγουρα δεν επαρκούν, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε μπροστά μας. Η επιθυμια όλων να αγωνιστούν με την Εθνική μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα και να επικεντρωνόμαστε στον νέο στόχο».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v