«Η επόμενη μέρα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου»

«Πρέπει να υποστείλουμε τα κομματικά λάβαρα» ανέφερε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
«Η επόμενη μέρα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου»
«Η επόμενη μέρα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης: «Εκεί που έχουμε οδηγηθεί, πρέπει να υποστείλουμε τα κομματικά λάβαρα», είπε.

«Αυτήν τη στιγμή πρέπει να αποτολμήσουμε να συγκροτήσουμε ένα εθνικό ευρωπαϊκό μέτωπο μέσα από μία κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στόχους» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ εξήγησε πως όταν πας να διαπραγματευτείς βάζεις ένα πλαίσιο που θα αποτελέσει βάση για διαπραγμάτευση, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί από την στιγμή που λέει πως θα καταγγείλει το Μνημόνιο.

«Έχουμε υποχρέωση αυτήν την ώρα, να κρατήσουμε την πατρίδα μας όρθια. Και μπορούμε να το κάνουμε, ενωμένοι και με ένα πρόγραμμα που θα ανακουφίσει τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις», είπε ο κ. Αβραμόπουλος.


Ακούστε τί δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v