Η προπόνηση της Εθνικής

(VIDEO) Για την μεγάλη "μάχη" κόντρα στη Ρωσία (16/06, 21:45) προετοιμάζεται η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

  • Real.gr
Η προπόνηση της Εθνικής
Για την μεγάλη "μάχη" κόντρα στη Ρωσία (16/06, 21:45) προετοιμάζεται η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Ντικ Άντβοκατ προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του EURO 2012.

Μία ώρα και ένα τέταρτο είχε η προπόνηση της εθνικής ομάδας και η οποία σε σύγκριση με αυτές που ακολούθησαν τις προηγούμενες ημέρες ήταν μεγαλύτερης έντασης. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να γίνει το πρωί της Παρασκευής έτσι ώστε να έχουν χρόνο οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν.

Στην αρχή οι διεθνείς έκαναν ασκήσεις τακτικής, με μπάλα ενώ μετά έπαιξαν χωρισμένοι σε μπερδεμένες ομάδες στο μισό γήπεδο. Με τους "μπλε" αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μαλεζάς, Μάκος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου ενώ με τους "πορτοκαλί" οι Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτογλου (μεταφραστής του Σάντος), Μανιάτης, Καραγκούνης, Νίνης, Φορτούνης, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται χωρίς κάποιο απρόοπτο με εξαίρεση βέβαια τον Κώστα Χαλκιά, ο οποίος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα μετά τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με την Τσεχία.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση των διεθνών το μεσημέρι της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο στο Λεγκιόνοβο.






Πηγή: www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v