Προσφορά ΟΤΕ οι τηλεπικοινωνίες στο Ζάππειο

Την τηλεπικοινωνιακή υποδομή του Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο προσέφερε δωρεάν ο ΟΤΕ στο πλαίσιο των Βουλευτικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου, ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Προσφορά ΟΤΕ οι τηλεπικοινωνίες στο Ζάππειο
Την τηλεπικοινωνιακή υποδομή του Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο προσέφερε δωρεάν ο ΟΤΕ στο πλαίσιο των Βουλευτικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου, ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης και κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Για την οργάνωση του Κέντρου Τύπου, το οποίο λειτούργησε στο Ζάππειο Μέγαρο από την Παρασκευή, 15 Ιουνίου έως και τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, ο ΟΤΕ παρείχε δωρεάν την κατασκευή και την τεχνική υποστήριξη της τηλεπικοινωνιακής υποδομής. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονταν:

• εγκατάσταση 90 τηλεφωνικών συνδέσεων και διάθεση των αντίστοιχων συσκευών,
• εγκατάσταση και ενεργοποίηση ευρυζωνικών υπηρεσιών (σε 9 γραμμές), καθώς και
• επιτόπια παρουσία τεχνικών για άμεση επίλυση τυχόν τεχνικών θεμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Τύπου.
Στο Κέντρο Τύπου Ζαππείου εργάστηκαν 775 δημοσιογράφοι, εκ των οποίων 185 Έλληνες και 590 ξένοι, μεταδίδοντας τα αποτελέσματα των εκλογών εντός και εκτός Ελλάδας. Πενήντα πέντε χώρες απ’ όλο τον κόσμο έστειλαν ανταποκριτές στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει το εντυπωσιακό ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ για τις ελληνικές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v