«Όχι» του προέδρου σε σύσκεψη των 4 αρχηγών

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας δεν προτίθεται να συγκαλέσει αύριο σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής προς τον Αντ.Σαμαρά, όπως αρχικά είχε ζητήσει ο Ευ.Βενιζέλος.

  • Real.gr
«Όχι» του προέδρου σε σύσκεψη των 4 αρχηγών
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν προτίθεται να συγκαλέσει αύριο σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής προς τον Αντώνη Σαμαρά, όπως αρχικά είχε ζητήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς επικοινώνησε το μεσημέρι με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της Δημοκρατίας , Κωνσταντίνο Μπίτσιο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ο Κάρολος Παπούλιας δεν προτίθεται να συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών. Άλλωστε, στην προεδρία δεν έφτασε ποτέ επισήμως κανένα τέτοιο αίτημα. Ούτε για σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών ούτε για σύγκλιση σύσκεψης των 4 αρχηγών - των 3 που συμμετέχουν στις διεργασίες για τη συγκρότηση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας δεν προτίθετο να παρερευθεί, ενώ σε μια τέτοια περίπτωση θα προχωρούσε σε καταγγελία του προέδρου της Δημοκρατίας για υπέρβαση του ρόλου του.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v