Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έγιναν προληπτικοί!

Όταν επέλεγαν την Παρασκευή και 13 για τον γάμο τους δεν πίστευαν σε προλήψεις. Τώρα πια...

  • Real.gr
Έγιναν προληπτικοί!
Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έδινε σημασία σε προλήψεις και γι' αυτό αποφάσισε να παντρευτεί ημέρα Παρασκευή και 13. Κανείς από τους δύο δεν περίμενε ότι θα τους έφερνε τόση γκαντεμιά. Δύο ημέρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου κατέρρευσε η τέντα που είχε στηθεί για τη δεξίωση, αποτέλεσμα της καταρρακτώδους βροχής. Είχαν πάει στην εκκλησία για την πρόβα γάμου κι ενώ επέστρεφαν η καταρρακτώδης βροχή προκάλεσε την κατάρρευση με αποτέλεσμα να καταστραφούν τραπέζια, καρέκλες, διακόσμηση...

Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση, κατάφεραν να βρουν άλλη αίθουσα δεξιώσεων σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως την ώρα της δεξίωσης, η γκαντεμιά συνεχίστηκε. Η τριών μηνών ανιψιά της νύφης έπαθε σοβαρή αλλεργική αντίδραση από τη μυρω΄διά των λουλουδιών του γάμου -σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση αργότερα - και έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά, που ενημερώθηκαν ότι το παιδί θα γίνει καλά, ξεκίνησε ο χορός. Δεν είχε περάσει μισή ώρα όταν ένας ενισχυτής σχεδόν εξερράγη και καπνός άρχισε να πνίγει τους καλεσμένους. Ωστόσο, δεν εκκενώθηκε η αίθουσα. Ο χαλασμένος και... καπνογόνος ενισχυτής απομακρύνθηκε και τον αντικατέστησαν με άλλο. Όλοι αψήφησαν τις... περίεργες συμπτώσεις και συνέχισαν το γλέντι μέχρι πρωίας!

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v