Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου η δίκη Ζαχόπουλου

Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου, ώστε να διερευνηθεί πιθανός συμβιβασμός, η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την απόπειρα εκβίασης σε βάρος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Ζαχόπουλου.

Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου η δίκη Ζαχόπουλου
Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου, ώστε να διερευνηθεί πιθανός συμβιβασμός, η δίκη που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την απόπειρα εκβίασης σε βάρος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Ζαχόπουλου, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το Δεκέμβριο του 2007.

Κατόπιν προτροπής του εισαγγελέα, οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση κ. Εύη Τσέκου, Χρήστος Νικολουτσόπουλος και οι δημοσιογράφοι Θέμος Αναστασιάδης και Γιάννης Μακρυγιάννης δήλωσαν πρόθυμοι να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συμβιβασμού, κάτι που άφησε ανοιχτό και ο κ. Ζαχόπουλος.

«Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αυτήν τη στιγμή. Υφίσταμαι ακόμη και σήμερα κυνηγητό και φοβερές δυσκολίες. Προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση, αλλά οι συνέπειες δεν είναι μόνο για μένα είναι και για την οικογένειά μου και θα ήθελα διακοπή ώστε να το συζητήσω μαζί τους» τόνισε ο κ. Ζαχόπουλος.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του κατηγορούμενου εργατολόγου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, ο οποίος δήλωσε στο δικαστήριο: «Για πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Ζαχόπουλο. Είμαι σε θέση να τον κατανοώ καλύτερα από τον καθένα γιατί βρέθηκα πολύ κοντά στο θάνατο. Δεν έχω κανένα φόβο να δηλώσω στον ίδιο και στην οικογένειά του την αμέριστη συμπάθειά μου. Γνώμονας της ανάμιξής μου σε αυτήν την υπόθεση ήταν η υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων. Είμαι έτοιμος να ζητήσω 10 συγγνώμες από τον άνθρωπο Ζαχόπουλο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v