Δώνης: «Αποτελεσματικοί στο ξεκίνημα»

Αμέσως μετά τη ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης των παικτών του ΠΑΟΚ που έγινε στη Τούμπα με τη παρουσία και χιλιάδων οπαδών του Δικεφάλου,...

  • Real.gr
Δώνης: «Αποτελεσματικοί στο ξεκίνημα»
Αμέσως μετά τη ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης των παικτών του ΠΑΟΚ που έγινε στη Τούμπα με τη παρουσία και χιλιάδων οπαδών του Δικεφάλου, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης μιλησε για τη δύσκολη προσπάθεια που περιμένει τον ίδιο και τους παίκτες του.
Ο Δώνης στις δηλώσεις του υποστήριξε: "Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά για να πετύχουμε. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση, μάς περιμένει δύσκολη δουλειά για να πετύχουμε όσα θέλουμε Υπάρχουν σκέψεις για την οργάνωση και το αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε κάποιους νέους παίκτες, είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα και σε διαπραγματεύσεις.

Είναι ένα ανοιχτό θέμα το γεγονός ότι λείπουν οι τέσσερις διεθνείς μας, αυτό μας δημιουργεί ένα πρόβλημα για να δείξουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέους παίκτες μετά τις επαφές που κάνουμε".

Οσο για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλες τις ομάδες ο Δώνης τονισε: "Οταν δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες δεν μπορείς να πάρεις πολλούς παίκτες. Εξω η κατάσταση παρουσιάζεται τελείως τραγική για την Ελλάδα. Οταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ σκέφτεσαι μόνο πως θα κερδίσεις. Οι παίκτες που έχουμε και ειδικά οι διεθνείς, έχουν υψηλές παραστάσεις και νομίζω πως θα προσαρμοστούν γρήγορα. Μας νοιάζει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή".

ΠΗΓΗ:
www.pamesports.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v