Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σάμος: Ανοιχτά τα εμπορικά και τις Κυριακές

Αποδεκτό έγινε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές.

  • Real.gr
Σάμος: Ανοιχτά τα εμπορικά και τις Κυριακές
Αποδεκτό έγινε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές για το διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και την 9η Σεπτεμβρίου, παρά τις αντιδράσεις του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, τις οποίες μετέφερε στο συμβούλιο η περιφερειακή σύμβουλος Αργυρώ Στεφανάκη.

Λόγω της άφιξης, κάθε Κυριακή, ενός από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, του Costa Atlantica με 3.000 επιβάτες, κρίθηκε αναγκαίο σε μια τουριστική περιοχή, όπως η πόλη της Σάμου, τα καταστήματα να παραμένουν ανοικτά.

Εξάλλου, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου προτίθεται να διοργανώσει δεκαπενθήμερο εκδηλώσεων, από την ερχόμενη Κυριακή, στο λιμάνι. Τα μέλη του θα υποδέχονται τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, χορευτικό συγκρότημα θα παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και θα προσφέρεται κρασί από την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, ενώ θα διανέμονται φυλλάδια, με αποτυπωμένες εικόνες από την πόλη, από την παραδοσιακή διαδρομή στο Άνω Βαθύ και ό,τι άλλο μπορούν να επισκεφθούν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της πολύωρης παραμονής τους στη Σάμο.

Από τη Δευτέρα και έως τις 15 Ιουλίου θα λειτουργούν εκθέσεις ζωγραφικής στις βιτρίνες των καταστημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v