Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέθανε ο ληστής που τραυματίστηκε στα Πετράλωνα

Κατέληξε, τα ξημερώματα,  ο ένας από τους δύο ληστές, που τραυματίστηκε κατά την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς, στα Πετράλωνα.

  • Real.gr
Πέθανε ο ληστής που τραυματίστηκε στα Πετράλωνα
Κατέληξε, τα ξημερώματα, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ο ένας από τους δύο ληστές, που τραυματίστηκε κατά την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στα Πετράλωνα.

Πρόκειται για 38χρονο Γεωργιανό, που μαζί με τον 33χρονο ομοεθνή του, ο οποίος συνελήφθη, ήταν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε διαμέρισμα οικογένειας στην περιοχή, από την οποία άρπαξαν, με την απειλή όπλων, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Για τη ληστεία ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι θεώρησαν ύποπτους τους δύο Γεωργιανούς, που περπατούσαν στο δρόμο και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Τότε όμως ο 38χρονος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Και οι δύο δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν απασχολήσει τις αρχές για διαρρήξεις, κλοπές και άλλα αδικήματα. Ο 33χρονος συλληφθείς, θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v