Προς παραγωγή το μικρό iPad 7 ιντσών;

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν διάφορες φήμες πως η Apple θα προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή ενός μικρότερου iPad, με οθόνη 7 ιντσών, το οποίο θα τεθεί απέναντι στο Google Nexus 7

  • Real.gr
Προς παραγωγή το μικρό iPad 7 ιντσών;
Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν διάφορες φήμες πως η Apple θα προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή ενός μικρότερου iPad, με οθόνη 7 ιντσών, το οποίο θα τεθεί απέναντι στο Google Nexus 7, που παρουσιάστηκε επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα.

Μεταξύ όσων μεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες, είναι το Bloomberg αλλά και η Wall Street Journal, η οποία αναφέρει πως ένα tablet με μικρότερη οθόνη από του iPad, οδεύει προς παραγωγή τον Σεπτέμβριο.

Δύο διαφορετικές πηγές ανέφεραν στη Wall Street Journal πως η οθόνη "θα είναι μικρότερη από 8 ίντσες" και ότι η Apple συνεργάζεται με τις LG και AU Optronics, όπως συνηθίζε, για την κατασκευή των οθονώνι.

Το ότι πληθαίνουν οι πληροφορίες και οι φήμες τις τελευταίες ημέρες, μάλλον δεν είναι τυχαίο, αφού πιθανότατα η Apple, θέλει να ανακόψει τη δυναμική της 7ιντσης ταμπλέτας της Google, η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται σε 10 περίπου ημέρες, αρχικά στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Βεβαίως, το μέγεθος της οθόνης όπως και η πλατφόρμα, δεν είναι από μόνοι τους παράγοντες που θα κρίνουν τη "μάχη της ταμπλέτας", αφού και το κόστος θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο.

Πηγή: e-pcmag.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v