Κυβερνητικές συγκρούσεις προκαλούν οι αρμοδιότητες

(VIDEO) Ένα ακόμα κυβερνητικό στέλεχος διαμαρτυρήθηκε δημόσια για τις αρμοδιότητες. Επίσης ο Κ. Τζαβάρας απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τον Κ. Αρβανιτόπουλο.

  • Real.gr
Κυβερνητικές συγκρούσεις προκαλούν οι αρμοδιότητες
Από νωρίς το πρωί το Real.gr παρουσίασε τα «εκρηκτικά δίδυμα» που υπάρχουν στην κυβέρνηση. Αφορμή ήταν η παραίτηση του Ν. Νικολόπουλου ο οποίος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Γ. Βρούτση.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και η υφυπουργός υγείας Φωτεινή Σκοπούλη δήλωσε δημόσια πως δεν έχει αρμοδιότητες. «Ήρθα εδώ γιατί δεν έχω τι να κάνω στο Υπουργείο, δεν έχω ακόμα αρμοδιότητες» είπε με δεικτικό τρόπο η υφυπουργός υγείας δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στο συγκεκριμένο υπουργείο.



Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του αναπληρωτή υπουργού πολιτισμού να απαντήσει στα σενάρια που τον θέλουν να μην έχει και τόσο καλέ σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο 

«Τώρα «εκρηκτικό δίδυμο» είμαι εγώ σε σχέση με τον κο Αρβανιτόπουλο ή ο κος Αρβανιτόπουλος σε σχέση με μένα; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Εγώ με τον κο Αρβανιτόπουλο έχουμε ξεκαθαρίσει τις σχέσεις μας με τον πιο συναδελφικό, τον πιο φιλικό και τον πιο σαφή τρόπο. Άλλωστε οι αρμοδιότητες οι δικές μου εδόθησαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και κατά τέτοιο τρόπο που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση…», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κ. Τζαβάρας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Real.gr για τα «δίδυμα φωτιά» στην κυβέρνηση.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v