«Αλλάζουμε την πόλη»

Για ένα μεγάλο πάρτι στην Αλεξανδρούπολη έκανε λόγο ο Σταυριανός Κιναλόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
«Αλλάζουμε την πόλη»
Ένα μεγάλο πάρτι, με... μπαράζ ενεργειών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη. Στόχος να αλλάξει όψη για δύο ημέρες η πανέμορφη πόλη, για αυτό και ο τίτλος της πρωτότυπης πρωτοβουλίας είναι «Αλληξανδρούπολη».

Για αυτό το διήμερο που «αλλάζει την πόλη για δύο ημέρες» μίλησε στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας  ηθοποιός Σταυριανός Κιναλόπουλος: «Παρασκευή και Σάββατο ξεκινάμε δέκα το πρωί και τελειώνουμε δέκα το βράδυ και έχουμε πολλές δράσεις. Συναυλίες και θέατρο, ποδηλατοδρομία που καταλήγει σε τουρτοπόλεμο, ενώ για πρώτη φορά θα έχουμε στην Ελλάδα το μπιροποδήλατο» ανέφερε και συνέχισε: «Θα έχουμε παρέλαση ζούμπα, καποέιρα, δενδροφύτευση, θα φέρουμε τα παλιά μας τα παπούτσια και θα τα κάνουμε μικρές γλαστρούλες».

Ο Σταυριανός Κιναλόπουλος τόνισε πως μόλις ενημέρωσε το πολιτιστικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης για αυτήν του την ιδέα, κινητοποιήθηκε όλη η πόλη, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτό το event. «Είναι μια γιορτή από εμάς για εμάς», είπε ο ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v