Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έτοιμος για διάλογο δηλώνει ο υπουργός

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Βρούτσης δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τον διάλογο, αλλά με ανοικτό το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας.

  • Real.gr
Έτοιμος για διάλογο δηλώνει ο υπουργός
Συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων θα έχει αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, και μετά από αίτημα των απεργών, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου.

Σε σημερινή του γραπτή δήλωση ο υπουργός Εργασίας δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τον διάλογο, αλλά με ανοικτό το εργοστάσιο, «χωρίς λουκέτα και αλυσίδες, χωρίς αστυνομική παρουσία», όπως τονίζει.

«Πεποίθησή μου είναι», συνεχίζει ο κ. Βρούτσης, «ότι τα προβλήματα που ανακύπτουν στο χώρο της εργασίας μπορούν να επιλυθούν με έναν τρόπο. Με ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, με πνεύμα συνεννόησης και ρεαλιστικής αντιμετώπισης των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία».

Στο μεταξύ, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στον Ασπρόπυργο παραμένουν συγκεντρωμένοι απεργοί και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στις 7.30 το απόγευμα το ΠΑΜΕ οργανώνει στην Ομόνοια συγκέντρωση συμπαράστασης στους απεργούς της Χαλυβουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v