Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου και σε application

(VIDEO) Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή των Ολυμπιακών Αγώνων.

  • Real.gr
Οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου και σε application
Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να ξεκινούν, δεν θα μπορούσε να λείπει μια εφαρμογή για smartphone ώστε να ενημερωνόμαστε οπουδήποτε για την πορεία των αγωνισμάτων. Φέτος, η επιτροπή οργάνωσης των αγώνων κυκλοφόρησε το London 2012 Results, ως επίσημη εφαρμογή των Ολυμπιακών Αγώνων, γεγονός που μας γλυτώνει από την αναξιοπιστία και τις καθυστερήσεις που συνήθως συναντάμε σε μια third-party εφαρμογή.

Βασικός σκοπός του London 2012 Results είναι να σας ενημερώνει άμεσα για τα αποτελέσματα 36 Ολυμπιακών και 21 Παραολυμπιακών αθλημάτων. Αυτό το κάνει κυρίως μέσω της κατηγορίας «Live,» στην οποία μπορείτε να δείτε τα αγωνίσματα που διεξάγονται εκείνη τι στιγμή, τους νικητές τους καθώς και τα αμέσως επόμενα.



Οι δυνατότητες της εφαρμογής όμως δεν σταματούν εκεί. Στην κατηγορία «Schedule & Results» παρουσιάζεται το πλήρες πρόγραμμα τον αγώνων, ενώ μπορείτε να το ρυθμίσετε σε ώρα Ελλάδος. Στην ίδια κατηγορία θα δημοσιεύονται και τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε υπενθυμίσεις για να μην χάσετε τα αγαπημένα σας αγωνίσματα.

Στις κατηγορίες «Sports» και «Athletes» όπου παρουσιάζονται τα αθλήματα και οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτά, ενώ στην κατηγορία «Medals» μπορείτε να δείτε μια κατάταξη με τα μετάλλια που κερδίζουν οι αθλητές, ανά αθλητή, ανά άθλημα ή ανά χώρα. Δυστυχώς οι πληροφορίες των αθλητών δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην εφαρμογή, θα προστεθούν με update λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.

Μια ακόμα δυνατότητα του London 2012 Results είναι οτι μπορείτε να ρυθμίσετε τις ενημερώσεις του προγράμματος όπως θέλετε, έτσι ώστε να σας ενημερώνει μόνο για συγκεκριμένα αγωνίσματα, ή μόνο για μετάλλια που κερδίζουν οι Έλληνες αθλητές.
Το London 2012 Results θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


ΠΗΓΗ: techit.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v