Θα επενδύσει στο Twitter η Apple;

Αν και πρόκειται για κάτι που είχε συζητηθεί και στο παρελθόν και δεν είχε προχωρήσει, φαίνεται ότι τελικά η Apple εκδηλώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της για το Twitter.

  • Real.gr
Θα επενδύσει στο Twitter η Apple;
Αν και πρόκειται για κάτι που είχε συζητηθεί και στο παρελθόν και δεν είχε προχωρήσει, φαίνεται ότι τελικά η Apple εκδηλώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της για το Twitter. Πρόκειται για κάτι λογικό άλλωστε. Με το Google να επεκτείνεται στα social media μέσω του Google+ και να γίνεται και ταυτόχρονα και εταιρεία hardware μέσω του Nexus 7 και του Project Google, η εταιρεία του Cupertino αναμφίβολα οφείλει να αντιδράσει.

Εξάλλου ήδη, από την κυκλοφορία του iOS 5 και εντεύθεν, οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά. Πάντως, παρόλο που η Apple διαθέτει 117 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και η αξία του Twitter αποτιμάται σε περίπου 10 δισεκατομμύρια, δεν υπάρχουν σκέψεις για εξαγορά του.

Το ποσό που πρόκειται να επενδύσει θα είναι κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια αν πράγματι ισχύουν όσα ακούγονται. Βέβαια το Twitter τα πηγαίνει αρκετά καλά και τα κεφάλαια που διαθέτει είναι πάρα πολλά. Παρόλα αυτά μια συνεργασία με έναν τέτοιο κολοσσό, μόνο κερδοφόρα μπορεί να αποδειχτεί!


ΠΗΓΗ: proho.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v