Συνεχίζεται το θρίλερ με την 15χρονη

(VIDEO) Ίχνη από ανδρικό γενετικό υλικό έδειξαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών έλεγχων. Έντονη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη. Τι λέει ο πατέρας, ο ιατροδικαστής και ο δικηγόρος της οικογένειας.

  • Real.gr
Συνεχίζεται το θρίλερ με την 15χρονη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κοπέλας η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία της Πάρου την περασμένη εβδομάδα. Πλέον, η αστυνομία αναζητά τον δράστη ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το άτυχο κορίτσι.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών έλεγχων έδειξαν ότι στο σώμα και τα ρούχα του άτυχου κοριτσιού υπήρχε γενετικό και βιολογικό υλικό άγνωστου άνδρα. Γεγονός, που οδηγεί τις αρχές στην εκτίμηση, ότι η κοπέλα δεν ήταν μόνη και σίγουρα πλέον, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, όπως δείχνουν τα πράγματα, έπεσε θύμα μανιακού ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η 15χρονη είχε συναντηθεί με κάποιον άντρα στην περιοχή όπου βρέθηκε και πλέον αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του, ενώ η κινητοποίηση είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο δράστης να συλληφθεί πριν υπάρξει και δεύτερο θύμα.
Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας που να αντιλήφθηκε κάτι και δεδομένου ότι η 15χρονη δεν μπορεί να πει τι συνέβη εκείνο το τραγικό απόγευμα, δυσκολεύει κι άλλο το έργο των αρχών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε την 15χρονη, πρόκειται για «ένα βίαιο σκηνικό εγκληματικής ενέργειας», ενώ συγχρόνως αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.



Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς των γονιών της κοπέλας, οι οποίοι από την αρχή εξέφραζαν την άποψη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 



Έκκληση απευθύνει ο δικηγόρος της οικογένειας σε όποιον πιθανόν έχει δει κάτι και μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.



Και όλα αυτά ενώ η κοπέλα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάστασή της παραμένει σοβαρή με τους γιατρούς, ωστόσο, να λένε ότι είναι «ελεγχόμενη». 





 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v