Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης των 3 αρχηγών

Στην Πύλο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σημείωσε: «Ενωμένοι σαν μια γροθιά θα νικήσουμε». Νέα συνάντηση των τριών αρχηγών τη Δευτέρα.

  • Real.gr
Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης των 3 αρχηγών
Την Δευτέρα 20 Αυγούστου πιθανότατα δύο μέρες πριν την επίσκεψη Γιούνκερ στην χώρα μας θα συνεδριάσουν στο μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και οι κυβερνητικοί εταίροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr στην συνάντηση αυτή ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει στους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη την λίστα με τα μέτρα των 11,5 δισ ευρώ. Ωστόσο συνεργάτες του Πρωθυπουργού τόνιζαν πως στην συνάντηση που είχε με τους τοπικούς φορείς και στην συνέχεια με τους δημοσιογράφους «δεν ειπώθηκε ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ότι είναι να γίνει θα γίνει» έλεγαν χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του και μιλώντας στο δημαρχείο της Καλαμάτας είπε τα εξής:

«Ήρθα και εγώ στον τόπο μου για να πάρω δύναμη. Και να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, αυτές τις άγιες μέρες, καλή Παναγιά.

Θέλω να γνωρίζετε ότι, η σημαία του αγώνα για όλη την Ελλάδα είναι ψηλά. Αγωνιζόμαστε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος, από τη γρήγορη έξοδο της Χώρας από την κρίση. Και προς την κατεύθυνση αυτή, καλώ όλους τους Έλληνες, πέρα και πάνω από κόμματα, να είμαστε μία ενωμένη γροθιά. Γιατί τώρα είναι η Ελλάδα που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, θα την κερδίσουμε».

Το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει μουσείο στην Πύλο. Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του μέχρι της Παναγίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v