Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριάντα πέντε χρόνια μετά

Στις 16 Αυγούστου 1977 ο βασιλιάς του rock 'n 'roll άφησε την τελευταία του ανάσα,  στο σπίτι του στην Γκρέισλαντ

  • Real.gr
Τριάντα πέντε χρόνια μετά
Στις 16 Αυγούστου 1977 ο βασιλιάς του rock 'n 'roll άφηνε την τελευταία του ανάσα στο σπίτι του στην Γκρέισλαντ και θαυμαστές του απ' όλο τον κόσμο τίμησαν τη μνήμη του.

Η κόρη και η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ εμφανίστηκαν δημόσια στην Γκρέισλαντ του Μέμφις για την επέτειο των 35 χρόνων από τον θάνατό του.



Η Πρισίλα και Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στάθηκαν στις πύλες της ιδιοκτησίας του σταρ, χθες Τετάρτη βράδυ, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι θαυμαστές του Πρίσλει κρατώντας αναμμένα κεριά.



"Απέφευγα να έρθω γιατί σκεφτόμουν πως θα είναι συναισθηματικά επώδυνο, όμως απόψε αισθάνονται πως είναι πραγματικά σημαντικό το να βρίσκομαι μαζί σας.", δήλωσε η 44χρονη κόρη του βασιλιά της ροκ, που και εκείνη θέλησε να ασχοληθεί με το τραγούδι.
 


Η Λίζα Μαρί έχει παντρευτεί τέσσερις φορές...ανάμεσα στους συζύγους της ήταν ο Μάικλ Τζάκσον και ο Νίκολας Κέιτζ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο