Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δε θα αφήσουμε τα πράγματα έτσι...»

Ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον realfm υποστήριξε ότι θα υλοποιήσουμε αυτό που αποκαλούμε οδικό χάρτη προς ένα ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Real.gr
«Δε θα αφήσουμε τα πράγματα έτσι...»
Ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον realfm 97, 8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και κανένα κόμμα δε μπορεί να έχει τέτοια δύναμη που να ρυθμίζει τις εξελίξεις κατά βούληση» και σημείωσε «εμείς θα υλοποιούμε αυτό που έχω ονομάσει έναν οδικό χάρτη προς ένα ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο, πλουραλιστικό και συμπαγή, από την άλλη μεριά όμως θα είμαστε σε ετοιμότητα μπροστά στις όποιες εξελίξεις που μπορεί να είναι και γρήγορες και απρόοπτες. Θέλω να πω, εμείς δε ξεκινάμε πως να αναστείλουμε τις εξελίξεις για να προλάβουμε να κάνουμε τις συνδιασκέψεις, τα προγράμματά μας, τα συνέδριά μας. Από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να πούμε ότι θα αφήσουμε τα πράγματα έτσι περιμένοντας να δούμε αν τον Οκτώβριο θα έχουμε μια πρόωρη κυβερνητική κρίση...»

Ο αντιπρόεδρος της βουλής ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολουθεί την αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησαν άλλα κόμματα στο παρελθόν. «Εκλογές δε ζητάμε... Αυτό που έχουμε πει είναι ότι δε θα κάνουμε αυτό που γινόταν στο παρελθόν όπου μόλις γίνονταν εκλογές η δύναμη που ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση διεκδικούσε εκλογές μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα, ένα σχεδιασμό δράσης που προβλέπει τα εξής: Είμαστε αντιπολίτευση, αλλά θα αξιοποιήσουμε την παρουσία μας μέσα στη βουλή και για να ασκούμε τις πιέσεις μας για να αποτρέπουμε, όσο αυτό γίνεται, αρνητικές εξελίξεις, όπως αυτό που έγινε πρόσφατα με τη Siemens που ήταν μια μικρή επιτυχία».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ REALFM 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο