Έτοιμος για τη Σάλκε

Στη μάχη των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη γερμανική Σάλκε.

  • Real.gr
Έτοιμος για τη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και αποφασισμένος για να ξεκινήσει με νίκη επί της Σάλκε στη διοργάνωση, στην αποψινή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (Live Realfm).

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου προπονητής των «Ερυθρολεύκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ δηλώνοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του και να ξεκινήσει με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν έδειξε ιδιαίτερα αγχωμένος για το γεγονός ότι είναι το παρθενικό του παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ανεβασμένο ηθικό αναμένουν την αναμέτρηση οι παίκτες των «Ερυθρόλευκων». Ο Ραφίκ Τζεμπούρ θέλει να σπάσει τα ρεκόρ στο σκοράρισμα, ενώ ο Χολέμπας θέλει να μείνει και μιλάει για τη Σάλκε, ο Γκρέκο μπορεί ακόμα καλύτερα και ο Αμπντούν είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη.

Στο στρατόπεδο των αντιπάλων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος - που στο παρελθόν φόρεσε και τα ερυθρόλευκα - μίλησε στη Nova για το γεγονός ότι δεν ήθελε η Σάλκε να βρεθεί αντιμέτωπη με ελληνική ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για την αγάπη του για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε Χορστ Χελντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ζαρντίμ: «Νίκη με τον κόσμο μας»

«Τρέλα» για το Τσάμπιονς Λιγκ

«Δεν ήθελα τον Ολυμπιακό»

«Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Η προπόνηση της Σάλκε

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v