«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ ότι έχει την ανώδυνη λύση»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ ότι έχει την ανώδυνη λύση»
Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ ότι έχει την ανώδυνη λύση στο τσεπάκι και ποτέ δεν είπε ότι η λύση αυτή είναι στρωμένη με βάγια, αλλά πιστεύει ότι όταν πραγματικά πάει κάποιος στη διαπραγμάτευση με πραγματική διάθεση να διαπραγματευτεί κι όχι απλώς να ακούσει καλά λόγια και να του πούνε ‘τι καλός που είσαι που θα κάνεις αυτά που θα σου υπαγορεύσουμε’, τότε γίνεται μια πραγματική διαπραγμάτευση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι δεν είναι καλός σύμβουλος να πηγαίνεις σε διαπραγμάτευση, έχοντας ανακοινώσει ποιο είναι το σχέδιο Β. «Δεν είναι καλός σύμβουλος σε μια διαπραγμάτευση να πηγαίνεις και να ανακοινώνεις το plan B», είπε.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στα κόμματα που συνθέτουν την κυβέρνηση. «Από τους τργμούς που ακούμε στα διάφορα κόμματα, βλέπουμε ότι μπορεί και να τη ρίξουν, δηλαδή έχουν και τα όριά τους, έχουν και τις κόκκινες γραμμές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ REALFM 97,8 ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v