Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Η ΝΔ δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ»

«Δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

  • Real.gr
«Η ΝΔ δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ»
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε με δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς ανέφερε πως «δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, που εκτόξευσε το χρέος».

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως η ΝΔ «φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά Κυβέρνηση» και συμπλήρωσε ότι «είναι ο ίδιοι άνθρωποι που, με τα “Ζάππειο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ” έδωσαν ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες. Αρκεί μια σύγκριση αυτών που είπαν πέρυσι και αυτών που είπαν φέτος στη ΔΕΘ. Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με το παρελθόν απλά με δυο λέξεις: ουδείς αναμάρτητος. Ας κοιτάξει το μέλλον».

Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε πως «η Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τώρα έστω 2 δισεκατομμύρια από τα ισοδύναμα μέτρα των 18 δισεκατομμυρίων, που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ζάππειο» ενώ προέτρεψε τον πρωθυπουργό να «καλέσει τους Υπουργούς και να τους ζητήσει να καταθέσουν συγκεκριμένα σχέδια για την εξοικονόμηση πόρων στον τομέα ευθύνης τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο