Χριστόφιας: Τα μέτρα που θα ληφθούν έχουν κοινωνικό κόστος

(VIDEO) Συναίνεση και κατανόηση στη διαπραγμάτευση με την τρόικα ζήτησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο διάγγελμα του για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.

  • Real.gr
Χριστόφιας: Τα μέτρα που θα ληφθούν έχουν κοινωνικό κόστος
Συναίνεση και κατανόηση στη διαπραγμάτευση με την τρόικα ζήτησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο διάγγελμα του για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.

«Ευχή και προσδοκία μας είναι να συναντήσουμε συναίνεση και κατανόηση έτσι ώστε να πετύχουμε την ευρύτερη δυνατή στήριξη στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, για το καλό της πατρίδας και του λαού μας. Τα μέτρα που θα ληφθούν θα έχουν κοινωνικό κόστος» υπογράμμισε ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σημείωσε ότι δεν είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί ότι η κυβέρνηση δεν έλαβε μέτρα δημοσιονομικά και διαρθρωτικά. «Η αποτελεσματική διαπραγμάτευση με την Τρόικα επιβάλλει τη διαμόρφωση ενός συνολικού πακέτου μέτρων, το οποίο να είναι τεκμηριωμένο και κοστολογημένο και αυτή την ανάγκη. Αυτό εκπληρώνει αυτή την ώρα η κυβέρνηση έπειτα από εντατική εργασία» ανέφερε ο Δημήτρης Χριστόφιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v