Σνόμπαρε την πρώην... ο Ολάντ

(VIDEO) Έντονα σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος ήρθε μούρη με μούρη με την πρώην σύντροφο του Σεγκολέν Ρουαγιάλ και δεν αντάλλαξε ούτε λέξη μαζί της.

  • Real.gr
Σνόμπαρε την πρώην... ο Ολάντ
Έντονα σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος ήρθε μούρη με μούρη με την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Σεγκολέν Ρουαγιάλ και δεν αντάλλαξε ούτε λέξη μαζί της.

Πριν από λίγες ημέρες και οι δύο επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα. Το κλίμα όπως περιγράφεται σε γαλλικά ΜΜΕ ήταν μάλλον αμήχανο και ο Γάλλος πρόεδρος βρισκόταν λίγα βήματα μακριά της και με την πλάτη γυρισμένη.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε την Ρουαγιάλ: «Δεν θα πείτε ένα γειά;». Εκείνη απάντησε διπλωματικά και με χαμόγελο ότι εάν η διαδικασία το επιτρέψει θα χαιρετίσει τον πρώην σύντροφο της. «Αλλά... ήταν εδώ για να δείξει μεγάλες ευθύνες...και δεν ήταν εδώ για να κάνει επίδειξη... Ή ίσως να πρέπει να πω γεια έτσι και αλλιώς» είπε η Ρουαγιάλ.

Ήταν όμως ήδη αργά. Ο Γάλλος πρόεδρος και η συνοδεία του είχαν ήδη αποχωρήσει προκειμένου να προετοιμαστεί πριν από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Τα γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται έντονα τους τελευταίους μήνες με την προσωπική ζωή του προέδρου, καθώς σχεδόν κάθε μέρα έρχεται στο φως και μία νέα ιστορία για το μίσος που τρέφει η νυν για την πρώην σύντροφο του. Η Βαλερί Τριερβελέρ φέρεται να ζηλεύει παράφορα τον Φρανσουά Ολάντ και να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας κάθε φορά που εκείνος συναντά την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Στο παρελθόν και οι δύο γυναίκες έχουν ρίξει δηλητήριο η μία για την άλλη και τώρα όλοι αναμένουν το νέο επεισόδιο στην κόντρα τους.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v