Π. Σκουρλέτης: Το πρόγραμμα δε βγαίνει εκ των πραγμάτων

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Π. Σκουρλέτης: Το πρόγραμμα δε βγαίνει εκ των πραγμάτων
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο τρίτο πακέτο των μέτρων λέγοντας: «Ακόμα κι αν είχαμε δώσει ληγμένα χάπια στους Έλληνες πολίτες δεν θα μπορούσαν νομίζω να ανεχθούν αυτά τα οποία πρόκειται να τους συμβούν. Μιλάμε για την πιο ακραία εκδοχή πολιτικής του μνημονίου η οποία κατά ένα τρόπο πλήρως ισοπεδωτικό πάει να εφαρμοστεί».

Και πρόσθεσε: «Πέστε λοιπόν ότι η ελληνική κοινωνία κοιμάται, βρίσκεται σε αμηχανία, ο κόσμος είναι φοβισμένος, αντικειμενικά μπορεί να πιστέψει κανείς ότι αυτό το πρόγραμμα δε θα οδηγήσει σε έναν πλήρη εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας; Νομίζω ότι δε βγαίνει εκ των πραγμάτων. Και αυτό πια είναι συνείδηση, μία άποψη η οποία έχει διαμορφωθεί και στους υποστηρικτές του σχεδίου, εγχώριους και μη. Είναι δηλαδή περίπου ένα χρονικό μιας πραναγγελθείσης πλήρους αποτελμάτωσης της ελληνικής κοινωνίας. Ο,τι υγιές υπάρχει, έχει απομείνει από διάφορους κλάδους, επιχειρήσεις που έχουν μια πιθανότητα να σταθούν στα πόδια τους, πραγματικά θα τους ρουφήξει σαν κινούμενη άμμος αυτή η μνημονιακή και υφεσιακή κατάσταση την οποία βιώνουμε όλοι μας. Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ REALFM 97,8 ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v